مواد لا زم (برای ۳ تا ۲ نفر)▪
برنج ۱ کیلو سبزی
پلو ▪ روغن ۴ قاشق ▪ سبزی پلو (تره –جعفری- شبت-
گشنیز- کمی شنبلیله) ۵/۱ تا ۲ کیلو ▪ زعفران ساییده در صورت دلخواه
طرز تهیه:برنج را خیس می کنیم
سبزی را بدقت تمیز می نماییم و می شوییم داخل آبکش می ریزیم تا آب آن برود
. سبزی را خرد می کنیم و برنج را آبکش می کنیم ولی کمی دان تر بر می داریم
ته دیگ را دو سه قاشق روغن آب کرده و نصف لیوان آب می ریزیم برنج داخل
آبکش را کم کم در دیگ میریزیم و سبزی خرد کرده را بتدریج لا ی برنج می
پاشیم و پلو را دم می کنیم می توانیم برای ته دیگ از کاهو استفاده کنیم .
برنج را در فر یا روی آتش دم می کنیم موقع کشیدن پلو زعفران ساییده حل شده
را با کمی روغن روی پلو می دهیم . ممکن است لا ی سبزی پلو را مو قع دم کردن
یک دسته سیرتازه تمیز کرده بگذاریم . |