بروبچ کرمانشاه

همه چیز درباره کرمانشاه

بروبچ کرمانشاه

همه چیز درباره کرمانشاه

کتلت مرغ

آموزش آُسان ، طرز تهیه و پوخت کتلت مرغ.
 
 
مواد لازم:
 
یک عدد سینه مرغ متوسط
2عدد پیاز متوسط
3 عدد سیب زمینی متوسط
2 عدد تخم مرغ
یک دوم قاشق چایخوری زعفران ساییده
یک فنجان پودر سوخاری
به مقدار دلخواه نمک و فلفل
 

  آموزش آُسان ، طرز تهیه و پوخت کتلت مرغ.
 
 


مواد لازم:
 
یک عدد سینه مرغ متوسط
2عدد پیاز متوسط
3 عدد سیب زمینی متوسط
2 عدد تخم مرغ
یک دوم قاشق چایخوری زعفران ساییده
یک فنجان پودر سوخاری
به مقدار دلخواه نمک و فلفل
 
طرز تهیه:
سینه مرغ را همراه با یک لیوان آب، یک عدد پیاز، کمی نمک و نصف مقدار زعفران حل شده با شعله ملایم می پزیم تا آب آن کشیده شود. سیب زمینی ها را پخته و گرم گرم آن را رنده و یا چرخ می کنیم. مرغ و سیب زمینی را مجدداً چرخ کرده و پیاز را هم رنده می کنیم و با تخم مرغ، زعفران حل کرده، نمک و فلفل آن را خوب ورز می دهیم و کف دستمان را به پودر سوخاری آغشته کرده و از مایه به اندازه یک عدد پرتقال متوسط برمی داریم و آن را به صورت گرد یا بیضی شکل می دهیم و در روغن سرخ می کنیم و آنها را در دیس می چینیم

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد