X
تبلیغات
رایتل
پنج‌شنبه 12 فروردین‌ماه سال 1389

مواد لا زم (برای ۳ تا ۲ نفر)

▪ برنج ۱ کیلو

سبزی پلو
سبزی پلو

▪ روغن ۴ قاشق
▪ سبزی پلو (تره –جعفری- شبت- گشنیز- کمی شنبلیله) ۵/۱ تا ۲ کیلو
▪ زعفران ساییده در صورت دلخواه


طرز تهیه:

برنج را خیس می کنیم سبزی را بدقت تمیز می نماییم و می شوییم داخل آبکش می ریزیم تا آب آن برود . سبزی را خرد می کنیم و برنج را آبکش می کنیم ولی کمی دان تر بر می داریم ته دیگ را دو سه قاشق روغن آب کرده و نصف لیوان آب می ریزیم برنج داخل آبکش را کم کم در دیگ میریزیم و سبزی خرد کرده را بتدریج لا ی برنج می پاشیم و پلو را دم می کنیم می توانیم برای ته دیگ از کاهو استفاده کنیم . برنج را در فر یا روی آتش دم می کنیم موقع کشیدن پلو زعفران ساییده حل شده را با کمی روغن روی پلو می دهیم . ممکن است لا ی سبزی پلو را مو قع دم کردن یک دسته سیرتازه تمیز کرده بگذاریم .