X
تبلیغات
رایتل
پنج‌شنبه 12 فروردین‌ماه سال 1389

 مواد لازم:

شکلات بستنی
شکلات بستنی
▪ شکلات کوبیده شده ۳۵۰ گرم،
▪ شیر ۲۵۰ میلی لیتر،
▪ کرم بستنی ۲۵۰ میلی لیتر
▪ وانیل ۲/۱ قاشق مربا خوری
▪ زرده تخم مرغ ۴ عدد
▪ شکر طلا یی ۲۵ گرم

 طرز تهیه :

۲۵۰ گرم شکلات را روی حرارت ملایم ذوب می کنیم. شیر، کرم بستنی و وانیل را می جوشانیم.زرده تخم مرغ و شکر را با همزن آنقدر هم می زنیم تا کمرنگ شود. شیر جوشانده شده را کم کم اضافه می کنیم سپس مخلوط را در ماهیتابه روی حرارت ملایم می گذاریم و مدام هم می زنیم تا به قاشق بچسبد. کستارد را به شکلات ذوب شده بیافزایید و خوب مخلوط کنید و بگذارید سرد شود. سپس در قالب ریخته و به مدت ۲-۳ ساعت داخل فریزر میگذاریم وقتی قطور و نیمه یخزده شد آن را از فریزر خارج کرده و به آرامی با همزن مخلوط می کنیم. بعد بقیه شکلاتها را روی بستنی می ریزیم و هم می زنیم و دوباره برای ۱-۲ ساعت دیگر داخل فریزر می گذاریم تا کاملا یخ بزند . سپس می توانید با تزیینات مختلف سرو کنید.